Overgangsalderen kan komme i mange forskjellige former og den kan komme tidligere enn du tror. Det er mange mindre plager som kan være starten på klimakteriet og flere av dem er ikke så kjent. Søvnproblemer, smerter i muskler og ledd, hjertebank, hodepine og nedstemthet, kan være tegn på at hormonene begynner å svinge og overgangsalderen nærmer seg. For selv å lindre plager kan vi holde en sunn livsstil, men det er likevel ikke nok for de fleste og mange trenger et tilskudd for å få bedre dager.

Overgangsalder kan altså være mye mer sammensatt enn hetetokter, blødningsforstyrrelser, nedsatt sexlyst, nattesvette og plager i slimhinner. For de som ikke kan eller ikke ønsker å bruke hormoner, kan plantebaserte phytoøstrogener være et alternativ.

Nettopp derfor har vi utviklet Femarelle – det hormonfrie kosttilskuddet mot overgangsplager.

Vi har delt Femarelle-serien opp i 3 produkter for å gjøre det enklere for deg.

40 årene. Femarelle Rejuvenate
Brukes ved de tidlige plagene og bidrar til mer stabil søvn, bedre humør, færre PMS-plager og økt energi.

50 årene. Femarelle Recharge
Bidrar ved de vanligste overgangsplagene som hetetokter, nattesvette og nedsatt sexlyst.

60 årene. Femarelle Unstoppable
Brukes for å forbedre de vedvarende plagene etter overgangsalder, som bentap, tørre slimhinner og muskel- og leddplager.