Femarelle Unstoppable

For tiden etter overgangsalderen

Kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år. Femarelle Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt etter overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Inneholder 56 kapsler.

Anbefalt døgndose er 2 kapsler om dagen.

Femarelle Unstoppable for deg som er ferdig med overgangsalder.

Ingrediensene kan hjelpe kvinner 60+ med å styrke benbygningen, slimhinner, hud, hår og syn, samt immunforsvaret.

Femarelle Unstoppable er spesielt tilpasset kvinner over 60 år som er ferdig med overgangsalderen. Mange kvinner opplever da tap av benstyrke, endret hud og syn samt tørre slimhinner.

Alder kan vi ikke endre, men vitenskapen fokusere nå mer og mer på at vi kan være flinkere til å vedlikeholde kroppen vår- også ernæringsmessig.

Spesielt viser kunnskapen om vitamin K at dette vitaminet styrker benbygningen. Med svak benbygning kan brudd lettere forekomme. Kvinner er særlig utsatt for hoftebens brudd- en tilstand som kan føre til sykehusinnleggelser og medfølgende komplikasjoner. Andre vitaminer og naturstoffer er nå godkjente for et spekter av kjente besvær for denne aldersgruppen av kvinner.

 

Målet med utviklingen av Femarelle var derfor å få frem et kosttilskudd som kunne fungere mest mulig effektivt i forhold til ditt daglige vedlikehold.

Nå har vi tilført vitamin K2 i Femarelle Unstoppable i tillegg til vitamin B2, vitamin D3, ristet, malt linfrø og det fermenterte soyaekstraktet kalt DT56a.

Femarelle Unstoppable kan hjelpe til med:

  • Tørre og såre slimhinner og urinveier
  • For høy pH i vagina
  • Dårlig søvnkvalitet
  • Humørsvingninger
  • Muskel- og leddplager
  • Lavt energinivå
  • Mindre elastisk hud og dårlig hårkvalitet

Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable tilfører kroppen K2 og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitamin B2 er viktig for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

Innholdsstoffene i Femarelle Unstoppable er godkjente for følgende helseeffekter:

Vitamin K og vitamin D bidrar til å vedlikeholde en normal benbygning. Vitamin D reduserer risiko for benbrudd og for normal funksjon av immunsystemet. Vitamin B2 er viktig for å vedlikeholde normale slimhinner, hud og syn. Vitamin B2 bidrar også til reduksjon av tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning og til normal funksjon i nervesystemet. Vitamin K bidrar til normal koagulasjon, mens vitamin B2 bidrar at de røde blodlegemene fungerer normalt og til at normal jernomsetning.

Advarsel: Femarelle Unstoppable inneholder vitamin K. Kvinner som bruker legemidler med virkestoffet warfarin (f.eks Marevan) må først konsultere sin fastlege før de begynner med Femarelle Unstoppable.

Et godt alternativ for disse vil være Femarelle Recharge.

Den unike råvaren DT56a i Femarelle er et aktivt, biotilgjengelig og standardisert ekstrakt fra soya, produsert under farmasøytiske standarder. DT56a er utviklet for

å kunne bidra til å påvirke østrogenreseptorer som finnes i vevet og organene i kroppen. Når man har nok østrogen i kroppen, slik man har før overgangsalderen, påvirker østrogenet disse østrogenreseptorene slik at kroppen setter i gang med enten en aktivering eller en inhibering av cellevekst og differensiering, for normale prosesser. Når østrogenproduksjonen blir redusert, slik det gjør i overgangsalderen, påvirker det østrogenreseptorene, og man får ulike plager på bakgrunn at det ikke er nok østrogen til å aktivere eller inhibere dem. DT56a i Femarelle binder seg til østrogenreseptorene på kroppens celler, og utgir seg for å være østrogen. Dette fører til at balansen i kroppen gjenopprettes slik at kroppen igjen kan oppta normal cellevekst og differensiering. Dette vil igjen kunne føre til at plagene ved overgangsalder reduseres.

 

INGREDISENSERPER 2 KAPSLER% DRI*
DT56a – Fermentert soyaekstrakt644 mgN/A
Linus Usitatissimum – Ekstrakt fra linfrø216 mgN/A
Vitamin B21,4 mg100%
Vitamin k274 µg99%
Vitamin D320 µg400%
*DRI – Daglig anbefalt dose