Overgangsalder – alternativ behandling?

Mange kan ikke, eller ønsker ikke å bruke hormoner mot overgangsplager. Finnes det da noen gode alternativer? Kan kvinner med klimakteriske plager få hjelp med andre tilskudd? Svaret er heldigvis ja!
alternativ behandling overgangsalder
alternativ behandling overgangsalder
Overgangsalder – alternativ behandling?

Mange kan ikke, eller ønsker ikke å bruke hormoner mot overgangsplager. Finnes det da noen alternativ behandling av overgangsalder? Kan kvinner med klimakteriske plager få hjelp med andre tilskudd? Svaret er heldigvis ja.

Overgangsalder, klimakteriet eller menopause. Kjært barn har mange navn. De er alle navnet på den snikende perioden alle kvinner vil oppleve, i større eller mindre grad. Perioden hvor kroppen går over til å ikke lenger kunne produsere barn. Menstruasjonen forsvinner gradvis og plagene vil også melde seg gradvis. Noen merker lite til denne endringen, mens andre får større plager.

Overgangsalderen kan ofte deles opp i tre stadier. Stadiet før selve overgangsalderen og hvor plagene er mer vage (40+). Stadiet hvor de største biologiske endringene skjer (50+), og til sist stadiet etter endt overgangsalder (60+). Mange trenger forskjellige tilskudd til de forskjellige fasene.

alternativ behandling overgangsalder

Femarelle Rejuvenate, Femarelle Unstoppable, Femarelle Recharge.

Hva kjennetegner overgangsalderen?

Overgangsalder kan komme i mange forskjellige former og den kan komme tidligere enn du tror. Det er mange mindre plager som kan være starten på klimakteriet og flere av dem er ikke så kjent. Søvnproblemer, smerter i muskler og ledd, hjertebank, hodepine og nedstemthet, er eksempler på plager mange kan oppleve allerede i 40 årene. Vi kan bidra noe selv ved å ha en sunn livsstil, men det er likevel ikke nok for de fleste og mange trenger et tilskudd for å få bedre dager. Overgangsalder kan altså være mye mer sammensatt enn hetetokter, nedsatt sexlyst, blødningsforstyrrelser, nattesvette og plager i slimhinner. HER kan du lese mer om vanlige symptomer på overgangsalder.

Finnes det alternativ behandling av overgangsalder?

Det finnes flere plantebaserte varianter på markedet. Disse gir ofte god effekt mot overgangsplager. Studier viser at så mye som hver femte kvinne bruker kosttilskudd i stedet for tradisjonell hormonbehandling. De produktene som inneholder soya, er de mest populære og de med størst dokumentert effekt. Femarelle er en serie på 3 produkter hvor hvert enkelt stadium er satt i fokus, men hvor alle produktene inneholder konsentrat fra soya.

Hva inneholder Femarelle?

Femarelle er basert på den unike ekstrakten DT56a som er et konsentrat fra soyabønner og inneholder 20 forskjellige aminosyrer. Femarelle har 3 forskjellige produkter som er tilpasset de forskjellige fasene en overgangsalder har. Disse har i tillegg et høyt innhold av vitaminer og mineraler som er tilpasset hvert enkelt produkt og behovene de skal dekke.

Hvordan bidrar disse kosttilskuddene?

Soyabønner har i over 3000 år vært en stor del av kostholdet i Asia, men kom ikke til vesten før tidlig på 1900 tallet. Siden den gang har det vært mye brukt i vestlig matlaging og i dyrefor. Soyaprodukter har fått medisinsk oppmerksomhet på grunn av sitt høye innhold av isoflavoner. Isoflavoner er klassifisert som både phytoøstrogener og planteforbindelser som bindes til østrogenreseptorer. Da det ble vist at hyppigheten av underlivsplager hos asiatiske kvinner var lavere ved overgangsalder, sammenlignet med vestlige land, ble det høye inntaket av isoflavoner fra soya trukket frem som en av forklaringene til dette.

Mange kvinner opplever bedring allerede i den første måneden de bruker Femarelle. De fleste vil får stadig bedre effekt gjennom 3 måneder som siden holder seg stabil.

KJØP FEMARELLE HER >