Ofte stilte spørsmål om Femarelle

Hva skal man gjøre om man glemmer å ta en kapsel?

Om man glemmer å ta en kapsel, bør den tas så fort som mulig for å komme inn i den vanlige rutinen igjen. Det er normalt ingen vits i å ta to kapsler samtidig for å kompensere for den dose som man ikke fikk tatt.

Hvor lenge skal/kan man bruke Femarelle?

Til forskjell fra østrogen er det ingen risiko forbundet med å bruke Femarelle i lang tid. Femarelle har ingen negativ effekt på vev i bryst eller livmor og øker heller ikke risiko for blodpropp. Mens mange kvinner ikke bør bruke østrogen i det hele tatt og bruken uansett IKKE bør fortsette mer enn 3-5 år, kan Femarelle brukes fra problemene oppstår og så lenge brukeren føler behov og vil fortsette å styrke benbygningen og oppleve en bedre livskvalitet.

Hvor ofte skal man ta Femarelle?

Femarelle skal tas to ganger daglig, én kapsel om morgenen og én om kvelden – med eller uten mat.

Er det noen som ikke bør bruke Femarelle?

Femarelle skal ikke brukes samtidig med østrogenmedisin. Folk som er allergiske mot linfrø bør heller ikke bruke Femarelle. Soyaallergikere kan normalt bruke Femarelle uten problemer.

Femarelle Unstoppable inneholder Vitamin K, og skal ikke brukes sammen med blodfortynnende medisiner (Marevan).

Hvor lenge må man bruke Femarelle før man merker effekt?

Mange kvinner opplever bedring allerede i den første måneden de bruker Femarelle. De fleste vil får stadig bedre effekt gjennom 3 måneder som siden holder seg stabil.

Fungerer Femarelle?

En studie over 12 måneder viste svært positive resultater på overgangsproblemer og benhelse. 3 av 4 deltagere i studien opplevde reduserte problemer, inkludert hetetokter, søvnforstyrrelser og nattesvette. En sammenlikningsstudie over 12 måneder viste at Femarelle har like god effekt mot hetetokter som østrogenmedisin – men uten risikofaktorer østrogenbrukere utsetter seg for.

Hvordan er produksjonsprosessen?

Anlegget som produserer Femarelle er sertifisert etter internasjonale kvalitetsstandarder, GMP og er godkjent også for farmasøytisk produksjon.

Er det trygt å bruke Femarelle?

Kliniske studier med Femarelle, viser at østrogenreseptorene i bryst- og livmorvev IKKE stimuleres og at heller ikke blodets koagulasjonsparametre eller hormonnivå påvirkes. I alle de årene Femarelle har vært på markedet i Norge og andre land, er det ikke kommet rapporter om alvorlige bivirkninger blant brukerne.

Hvordan virker Femarelle?

Kliniske og prekliniske studier dokumenterer at Femarelle har stimulerende (agonistisk) effekter på de reseptorene som styrer plagsomme symptomer i overgangsaldere og også på prosessen som bygger nytt benvev. Samtidig har DT56a blokkerende (antagonistisk) effekt på reseptorer i bryst- og livmorvev. Derfor virker Femarelle som en selektiv østrogenreseptormodulator (SERM). Femarelle er en plantebasert SERM som bare stimulerer de reseptorene som forårsaker plagene og ubehagene samt de reseptorene som finnes i benbygningen, noe som fremmer en god benhelse.

Hva inneholder Femarelle?

Femarelle er basert på den unike ekstrakten DT56a som er et konsentrat fra soyabønner som er fermentert og som inneholder 20 ulike aminosyrer. I tillegg tilfører de forskjellige variantene av Femarelle vitaminer og mineraler som varierer fra produkt til produkt for å gi best mulig effekt for brukerne – tilpasset deres behov.

Inneholder Femarelle østrogen?

Nei, Femarelle er et hormonfritt kosttilskudd som først og fremst inneholder plantesubstanser.

Produkter

Femarelle Rejuvenate

for deg som er 40+

Femarelle Recharge

for deg som er 50+

Femarelle Unstoppable

for deg som er 60+