Femarelle – Hvilken variant passer best for deg?

Lurer du på hvilket Femarelle produkt som passer best for deg? Her kan du lese mer om de ulike variantene slik at du enkelt kan finne den rette variantene for deg.
femarelle
femarelle
Femarelle – Hvilken variant passer best for deg?

Etter hvert som en kvinne blir eldre, synker nivået av østrogen i kroppen. Det betyr hormoner i full sving, som fører til uregelmessig menstruasjon. For ikke å snakke om humørsvingninger, økt uro, og utmattelse. Man skulle trodd det holdt med det, men en dag står man foran speilet, klør seg i hodet og lurer på hvor alle årene forsvant. Plutselig er huden tørrere og slappere, og rynkene har begynt å snike seg innpå. Femarelle er en serie hormonfritt kosttilskudd egnet for deg som plages med symptomer på overgangsalder. 

Overgangsalderen – en naturlig prosess

 

Selv om det er fort gjort å mislike denne prosessen, så er det viktig å huske at det er helt naturlig. Det er kroppens måte å tilpasse seg, slik at den kan fortsette å fungere best mulig. Det er rett og slett bare en annen del av livet, og man kan like gjerne gjøre det beste ut av det. Når kroppen ikke lenger har nok østrogen til å menstruere, er det mange som synes det er deilig å slippe. Det som derimot kan være slitsomt er hetetokter, nedsatt sexlyst, dårligere nattesøvn, urinveisinfeksjon og nattesvette, som er vanlige plager å ha ved overgangsalder. Det er fort gjort å bli skremt, men plagene vil gradvis bli svakere etter hvert som kroppen blir vant til endringene. Selv om tilstanden er permanent, er det likevel ting man bør passe på. Ting som benskjørhet og lavere energinivå er vanlig.

Det er viktig å vite om dette, fordi det hjelper kvinner å forstå hva det egentlig vil si å komme i overgangsalderen. Det forbereder dem, og hjelper dem å håndtere problemstillinger de møter på underveis.

Femarelle-serien

 

Derfor kan Femarelle tilby tre forskjellige produkter – Ett for hver fase av overgangsalderen.

For kvinner i førti-årene som opplever de tidlige stadiene av østrogenmangel, kan vi tilby Femarelle® Rejuvenate. Den stabiliserer humøret og hormonnivået, og gir bedre søvn og mer energi. I tillegg gjør den huden strammere og mer elastisk.

For kvinner i overgangsalderen har vi utviklet Femarelle® Recharge, som balanserer hormonnivået og hjelper mot de vanligste symptomene. Det inkluderer hetetokter, nattesvette, stress og uro, mm.

Sist, men ikke minst: For kvinner som er ferdig med overgangsalderen har vi Femarelle® Unstoppable. Selv om du kanskje ikke sliter med hetetokter lenger, så vil Femarelle® Unstoppable ta vare på beina i kroppen din, og bidra til normaliserte slimhinner.

Symptomene på nedsatt østrogen varierer med alderen, men alle fortjener å nyte det livet har å tilby – uansett alder.

KJØP FEMARELLE HER >