Tidlig overgangsalder

Overgangsalderen kan komme i mange forskjellige former og den kan komme tidligere enn du tror. Det er mange mindre plager som kan være starten på klimakteriet og flere av dem er ikke så kjent.
tidlig overgangsalder
tidlig overgangsalder
Tidlig overgangsalder

Overgangsalderen kan komme i mange forskjellige former og den kan komme tidligere enn du tror. Det er mange mindre plager som kan være starten på tidlig overgangsalder og flere av dem er ikke så kjent. Søvnproblemer, smerter i muskler og ledd, hjertebank, hodepine og nedstemthet, kan være tegn på at hormonene begynner å svinge og overgangsalderen nærmer seg. For selv å lindre plager kan vi holde en sunn livsstil, men det er likevel ikke nok for de fleste og mange trenger et tilskudd for å få bedre dager.

Tidlig overgangsalder er sammensatt

Tegnene på tidlig overgangsalder kan altså være mye mer sammensatt enn hetetokter, blødningsforstyrrelser, nedsatt sexlyst, nattesvette og plager i slimhinner. Andre kjente plager er:

  • Humørsvingninger
  • Depresjon
  • Lite energi
  • Søvnproblemer

For de som ikke kan eller ikke ønsker å bruke hormoner, kan plantebaserte phytoøstrogener være et alternativ.

tidlig overgangsalder

Tidlig overgangsalder

Nettopp derfor har vi utviklet Femarelle – det hormonfrie kosttilskuddet mot overgangsplager.

På to internasjonale, medisinske konferanser har kjente leger og forskere anbefalt Femarelle® som førstevalget for å dempe en rekke utbredte overgangsplager. Femarelle® gir f.eks effekt mot hetetokter hos 3 av 4, samtidig som det ikke medfører økt risiko for blodpropp eller brystkreft. Men hetetokter er ikke den eneste grunnen til å bruke Femarelle®. Hos mange kvinner er plagene i denne livsfasen ulike og sammensatte. Det er dokumentert at Femarelle® hjelper mot et bredt spekter av plager.

Vi har delt Femarelle-serien opp i 3 produkter for å gjøre det enklere for deg.

40 årene – Femarelle Rejuvenate


Femarelle Rejuvenate er det produktet som best kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen: humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg.

50 årene – Femarelle Recharge


Femarelle Recharge er utviklet for å lindre og fjerne plager som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Men også uro og engstelse som kan ha negativ innflytelse på velvære og livskvalitet i denne livsfasen.

60 årene – Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable er spesielt tilpasset kvinner over 60 år som er ferdig med overgangsalderen. Mange kvinner opplever da tap av benstyrke, endret hud og syn samt tørre slimhinner.

KJØP FEMARELLE HER >