Hvorfor føler jeg meg sånn?
Hvorfor føler jeg meg sånn?

 Er du i førtiårene, og har merket endringer i menstruasjonssyklusen? Kanskje kommer den mindre regelmessig, og er mer voldsom enn vanlig? Det kan også være du kjenner på humørsvingninger og utmattelse, samtidig som du lurer på hvorfor søvn plutselig har blitt så vanskelig.

Du er ikke alene. Det er helt normalt, og betyr faktisk bare at kroppen din fungerer som den skal. Er ikke det en gledelig nyhet? Når man først hører om synkende østrogennivåer og effekten av det, kan det høres litt skummelt ut. Derfor setter mange pris på å lære om prosessen, slik at de kan forstå hva som foregår. Grunnen til at østrogennivået synker er at antall eggceller i kroppen blir færre. Dette skjer gjennom hele livet, men det er ikke før i førtiårene at de fleste begynner å merke det på kroppen. Denne perioden kalles tidlig overgangsalder, og betyr at man gradvis blir mindre fruktbar.

Selv om prosessen er helt naturlig, kan overgangen være ubehagelig. Østrogen påvirker nesten alle organene i kroppen, og da sier det seg selv at man merker når lageret begynner å tømmes. Det vil oppleves ulikt for alle, da ingen kropper er like. Femarelle® Rejuvenate kan for mange gjøre denne tidlige overgangsfasen mindre ubehagelig. Både hovedvirkestoffet DT56a (fermentert soyaekstrakt) og vitamin B2 og B7 er med på å dempe plagene i denne fasen av livet. KLIKK HER for å lese mer om Femarelle og lindring av overgangsplager.

KJØP FEMARELLE HER >