Hormonfri behandling av overgangsalder

Finnes det hormonfri behandling av overgangsalder? Svaret er JA! Femarelle er en serie plantebaserte kosttilskudd mot overgangsplager.
hormonfri behandling av overgangsalder
hormonfri behandling av overgangsalder
Hormonfri behandling av overgangsalder

Overgangsalderen er en naturlig prosess, men kan likevel være veldig ubehagelig. Østrogen spiller en stor rolle for de fleste funksjonene i kvinnekroppen, så man vil naturligvis merke det godt når nivåene synker. Det påvirker alt fra huden, til de indre organene. Blant annet delene som er knyttet direkte til reproduksjon, som brystene og livmoren. I tillegg blir deler som ikke er direkte knyttet til det påvirket, som blæra, hjernen, knoklene, og mer. Mange er nok godt kjent med hormonbehandling av overgangsplager. Men finnes det gode alternativer til hormonfri behandling av overgangsalder? Svaret er heldigvis JA!

Femarelle Recharge

 

Når symptomene på østrogenmangel kommer snikende, vil mange ønske å finne noe som kan dempe dem. Selv om kroppen teknisk sett ikke trenger østrogen etter en viss alder, er ønsket om å gjenopprette balanse og harmoni i kroppen fullt forståelig. De fleste ønsker hormonfri behandling av overgangsalder, da hormonbehandling kan skape betydelig ubalanse. For hvem sier at all tilgjengelig hjelp må komme med en hake? Det kan være vanskelig å finne de rette produktene, men ikke umulig.

Femarelle®– serien er helt uten hormoner, og kan bli en venn i nøden. Før du vet ordet av det kan du føle deg mer som deg selv igjen, og overgangen vil virke mindre uutholdelig. Med over 20 publiserte studier som viser fordelene ved Femarelle®, har produktet raskt tatt verden med storm. Mange sier at de kan merke effekten allerede etter en måneds bruk. Hvis du fortsatt leter etter et effektivt produkt som kan hjelpe deg, prøv Femarelle® i dag.

KJØP FEMARELLE HER >